Bully-Board

Bully Modding Section => Script Modding => LUA Scripting Help => Topic started by: RSta on April 30, 2014, 01:20:12 PM

Title: Help?LUA messing with my head.
Post by: RSta on April 30, 2014, 01:20:12 PM
Can anybody please tell me whats with this annoying dumb message?????(unexpected symbol near 'n')???i mean like I've tested everything,checked every lua letters and it still popping up that dumb message,
ImportScript("\\Library\\LibTable.lua")
ImportScript("\\Library\\LibPed.lua")
local l_0_0 = false
 
MissionSetup = function()
  local l_1_0 = 270
  local l_1_1 = -110
  local l_1_2 = 6.4000000953674
 
  AreaTransitionXYZ(0, l_1_0, l_1_1, l_1_2)
  PlayerSetHealth(5000)
  ClothingSetPlayerOutfit("Wrestling")
 
end
 
MissionCleanup = function()
end
 
main = function()
  repeat
    Wait(0)
  until l_0_0 ~= false
  Wait(3000)
  MissionSucceed()
end

It's just a simple code,Is there anything wrong with those?If so please tell me or correct for me(Im using SWEGTA's ultimate pasta to write those codes)
Title: Re: Help?LUA messing with my head.
Post by: SWEGTA on April 30, 2014, 02:36:01 PM
Create a new .lua file using notepad ++, then just copy/paste the codes from Ultimate Pasta into there.
Ultimate Pasta has a habit of messing up .lua-files.
Title: Re: Help?LUA messing with my head.
Post by: c00ld0c26 on May 01, 2014, 01:27:00 AM
If what SWEGTA said doesn't work then ur LUA file has the baddest type of LUA corruption which means that no matter where u copy the code to the file will become corrupt.
What I do to fix this is to make a new file and write the code exactly like the other file without copying.
Just looking at the other file then writing in the new one.
It happends to me sometimes... One time at a giant 2000 lines script.... Had to rewrite.
Good luck.
Title: Re: Help?LUA messing with my head.
Post by: RSta on May 01, 2014, 12:34:19 PM
If what SWEGTA said doesn't work then ur LUA file has the baddest type of LUA corruption which means that no matter where u copy the code to the file will become corrupt.
What I do to fix this is to make a new file and write the code exactly like the other file without copying.
Just looking at the other file then writing in the new one.
It happends to me sometimes... One time at a giant 2000 lines script.... Had to rewrite.
Good luck.
It worked!Thanks man!You're awesome!  ;D ;D
Title: Re: Help?LUA messing with my head.
Post by: RSta on May 01, 2014, 12:35:35 PM
Create a new .lua file using notepad ++, then just copy/paste the codes from Ultimate Pasta into there.
Ultimate Pasta has a habit of messing up .lua-files.
Thanks for the info bro :)
Title: Re: Help?LUA messing with my head.
Post by: SWEGTA on May 02, 2014, 05:30:36 AM
Glad this all was sorted out.
Closing the thread.

Edit:
I have no powers here.
Title: Re: Help?LUA messing with my head.
Post by: mick3mouse2 on May 02, 2014, 07:25:13 PM
Glad this all was sorted out.
Closing the thread.

Edit:
I have no powers here.


Arnt u mod? sweg
Title: Re: Help?LUA messing with my head.
Post by: SWEGTA on May 14, 2014, 02:45:32 PM
Glad this all was sorted out.
Closing the thread.

Edit:
I have no powers here.


Arnt u mod? sweg

Yeah, but apparently no one has given me the authority to rule the subsections here.
Title: Re: Help?LUA messing with my head.
Post by: BloodChuckZ on May 14, 2014, 08:17:27 PM
Try it now, Sweggy.
Title: Re: Help?LUA messing with my head.
Post by: SWEGTA on May 16, 2014, 07:48:27 AM
I HAVE THE POWER!!!
Family Guy - I Have The Power! - Family Guy video (http://www.youtube.com/watch?v=nihv1558Iag#)

(It worked.)
Title: Re: Help?LUA messing with my head.
Post by: BloodChuckZ on May 16, 2014, 07:53:45 AM
HEH....Here.

https://www.youtube.com/watch?v=_BRv9wGf5pk&feature=kp (http://www.youtube.com/watch?v=_BRv9wGf5pk&feature=kp#)